Booker du kunder?Derfor skal du velge Sharp Booking, bookingkalender for degsom jobber med skjønnhet og velvære.

Her er bookingkalenderen som gir deg mer tid til kundene dine. Med Sharp Booking på nett kan dine kunder selv bestille en time hos deg. Systemet kan brukes fra både smarttelefonen, nettbrett og PC, fungerer også med flere salonger. Kunden kan også gjøre en avtale for flere tjenester samtidig, noe som gir god oversikt og er forutseende for både din kunde og deg.

Vi vil hjelpe deg å bygge opp kalenderen for å få innholdet riktig for din virksomhet. Kunden går deretter inn i booking- kalenderen, velger hva han eller hun ønsker hjelp til, ser hvilke tider som er tilgjengelige og hva tjenesten vil koste. Når valgene er gjort, tjeneste og tidspunktet er avklart og bestillingsforespørsel går i vei. Det er viktig å merke seg at bestillingen ikke er godkjent før du har godkjent den. Du gjør dette inni- mellom i løpet av dagen når du har noen minutter til overs. Når du har bekreftet be- stillingen ser kunden dette og får en bekreftelse.

Din bookingskalender i kassa og den kunden bruker på nettet er hele tiden synkronisert med hverandre. Tidene du selv har booket inn eller tider du ikke kan ta imot kunder vil ikke vises som tilgjengelige for kunden.

En annen finesse er at du som frisør kan sjekke bookingkalenderen hjemmefra, du trenger ikke å være i butikken for å se når din første time satt opp neste dag.