SHARP utvikler sin programvare sammen med sine brukere.DERFOR KAN DU være sikker på at ditt digitale kassaapparat blir en smidig,pålitelig og ikke minst nyttig partner i din daglige virksomhet.

Et PC-basert POS-system har store fordeler mot et tradisjonelt kassaregister. Fordelene med digitale kassaapparater er at du er på en enkel måte, får salgsrapporter, statistikker, og du kan enkelt importere dem til forskjellige administrasjonssystemer via SIE-filer.

Det er vedtatt i en ny bokføringslov som bl.a krever at alle kassaløsninger skal kunne ta ut en standardisert fil som skal kunne leses av myndighetene ved stikkprøver. Dette takler våre løsninger og SHARP var blant de første godkjente systemer ihht lovverket.

Sharp har utviklet 5 moduler som er skreddersydd mot de fleste bransjer:

START– En rimelig inngang til PC-kasse verden. Denne er for deg som ikke har de store kravene til funksjonalitet.

RETAIL– Løsningen for deg som har butikk i detaljhandelen. Konfeksjon, leketøy m.v. Denne modulen har også en god løsning for butikker som driver med service/verksted

WELLNESS– Modulen er utviklet for bransjer som tar i mot bestilling fra sine kunder, som f.eks frisører, velvære, hudpleiesalonger m.v

HOSPITALITY– Denne modulen omfavner restaurant, bar, pub, fastfood.

SUPERMARKET– Modulen er utviklet for dagligvarebransjen og har integrasjoner mot, cashguard, pricer (elektroniske hylleetiketter) som ofte er et krav i denne bransjen.