Sharp utvikler både maskinvare og programvareDERFOR KAN DU trygt stole på at det fungerer.

Vi integrerer vårt kassasystem mot bakomliggende system og hjelper deg på den måten hele veien fra lagerføring til regnskap. Vi kan importere prislister og bringe prisene direkte ut til hyllene i butikken. Du sparer tid, og tid er penger, som vi vet.

Systemet frigjør deg fra mange og lange timer med økonomiadministrasjon, isteden kan du få rapporter via SMS eller e-post. Systemet lagrer salgsstatistikk som viser sesongmessige endringer og kan sammenligne forskjellige butikker. Du spør – systemet svarer.

Sharp Retail er kassasystemet for deg som driver en butikk i detaljhandel. Det er utviklet sammen med brukerne og er derfor raskt, kompetent, sikkert og lett å bruke.

Komplett ordre/lager/faktureringssystem. Håndterer størrelser og farger. Koble bilder til artikler, gi tips på artikler for mersalg.

Komplett serviceordre håndtering for reparasjon og service. Rabatter og midlertidige priser håndteres på flere forskjellige måter, likeså med massejustering av artikler. I tillegg, en avansert salgsstatistikk.

Utskrift av etiketter for merking. Automatisk utskrift av dokumenter koblet til artikler som garantibevis, kontrakter, brukerveiledning mm. Håndterer unike artikler med serienumre, f.eks. mobiltelefoner, datamaskiner, sykler etc.

Komplett utleiefunksjon for sykler, utstyr, maskiner eller lignende.